O projektu

Kulturno-prosvetni centar Petrovac na Mlavi je centralna ustanova kulture u opštini Petrovac na Mlavi, u okviru kojeg posluje: Pozorište „Dragoljub Milosavljević Gula“, Bioskop „Delo“, Kulturno-umetničko odeljenje amaterskih i profesionalnih programa i Prosvetno-obrazovano odeljenje „Narodni univerzitet“.

Kulturno-prosvetni centar je organizator preko 30 kulturno-umentičkih manifestacija u opštini Petrovac na Mlavi, koje imaju za cilj očuvanje i promovisanje narodno-umetničkog stvaralaštva, tradicionalnih igara i običaja, sa posebnim akcentom prenošnje na mlađe generacije, kroz aktivno uključivanje dece i mladih u Kulturno-umetnička društva koja sarađuju sa Centrom pri realizaciji programa na manifestacijama. Takođe, Kulturno-prosvetni centar saradnik je na realizaciji svih kultrunih, muzičkih, sportskih i edukativnih programa u opštini Petrovac na Mlavi.

Sa ponosom možemo da istaknemo da je ovo jedan od naših omiljenih klijenata. Napravili smo im sajt gde smo predstavili sve čime se bave. Od pozorišta do organizovanja koncerata. Takođe, napravili smo im modul za dodavanje manifestacija koji ima svoj kalendar pa je posetiocima lako da prate održavanje događaja u Petrovcu na Mlavi. Uz sve to, sajt je u potpunosti optimizovan za sve vrste uređaja.

Klijent:

Kulturno prosvetni centar “Petrovac na Mlavi”

Posetite sajt:

Šta smo uradili:

Web dizajn
Izrada web sajta